"Kaikki värähtelee"

Goddess Radionik©

Goddess Radionik© sulkee aukon kokonaisvaltaisessa terapiassa. Luonnollisten parannusmenetelmien ja käytännön feng shui´n yhdistäminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Goddess Radionik©ista tuli korvaamaton osa elämääni. 

Goddess Radionik©-työkalut ovat laminoituja erityispainatuksia, joiden kuviot pohjautuvat Pyhään Geometriaan. Myös vastu ja vielä vanhemmat energiaopit vaikuttivat näiden työkalujen syntyyn.

Niiden koko on yleensä DIN A4, joskus myös DIN A6, korkeintaan kuitenkin DIN A3 (huoneenharmonisoija XXL). 

Feng shui´ssa työkalut kiinnitetään yleensä seinään tai ne laitetaan esille. Mukana tulee tarkat ohjeet. Vastaan myös henkilökohtaisena Goddess Radionik©-neuvojanasi mielelläni kysymyksiin. 

Goddess Radionik©-työkalut saavat aikaan vahvan resonanssin

niihin luonnon valo-olentoihin, jotka vastaavat tietystä järjestelytoiminnasta. Tällä tavoin voidaan kutsua värähtelyjä ns. maan morfogeneettisistä kentistä, jotka sitten ovat käytettävissä omassa feng shui´ssa. 

Ei.

Se vaikuttaa myös lapsiin, eläimiiin ja kasveihin ilman, että he uskovat siihen tietoisesti! Kuitenkin tietty perusavoimuus on avuksi.

Henkilöt, jotka jo aistivat herkästi värähtelyjä, aistivat vaikutukset erittäin suorasti. 

Entä jos en tunne mitään?

Ei hätää. Tarjoan siihen kolmea eri ratkaisua.


1. Tukosten harmonisointi

Yksi mahdollisuus on, että parannat avullani tukokset ja vastarinnat

resonanssia, myötävärähtelyä ja herkkätuntoisuutta kohtaan. 


2. Palautus

Toinen mahdollisuus on, että palautat minulle Goddess Radionik® -työkalusi vahingoittumattomana 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin. 

3. Kokeilu

Kolmas tie olisi, että aloitat pitkäaikaisen kokeilun itsesi kanssa tarkkailemalla untasi, rentoutumistasi ja luovuuttasi useiden kuukausien ajan. Vaikka et välttämättä tuntisikaan suorasti mitä feng shui´ssasi tapahtuu, voit siitä huolimatta havaita selkeästi epäsuoria parannuksia!

Huoneenharmonisoija

Luo energeettistä järjestystä 30 neliön huoneessa, aktivoi voimapaikkalaatuja, harmonisoi vesisuonia ja maakenttiä, koko DIN A4, Hinta 50,00 euroa

Huoneenharmonisoija XXL

Luo energeettistä järjestystä asunnoissa tai taloissa 300 neliöön asti per kerros, tehty 2-3 kerrokselle!  Aktivoi voimapaikkalaatuja, harmonisoi vesisuonia ja maakenttiä, koko DIN A3, Hinta 180,00 euroa

Huoneenharmonisoija Runsaus

Runsaus tarkoittaa vaurautta! Ihanteellinen toimistoille ja liiketiloille, luo energeettistä järjestystä, aktivoi voimapaikkalaatuja, harmonisoi vesisuonia ja maakenttiä, tukee rahan ansaitsemista, kauppaa ja uraa. Koko DIN A4 hinta 80,00 euroa, koko DIN A3 hinta 180,00 euroa

Huoneenharmonisoija LovEros

Ihanteellinen kaikkeen, mikä liittyy kauneuteen, aistillisuuteen, suojaisaan turvallisuuteen, suhteeseen ja erotiikkaan! Luo energeettistä järjestystä, aktivoi voimapaikkalaatuja, harmonisoi vesisuonia ja maakenttiä, tukee positiivista kehontunnetta, rentoutusta ja kaikkia hyvinvointiaktiviteettejä. Koko DIN A4 hinta 80,00 euroa, koko DIN A3 hinta 180,00 euroa.

Sähkönharmonisoija

Elämäätukeva, henkinen asunnon tai talon koko sähköverkoston energetisointi! Luo voimapaikkalaatuja, neutralisoi korkeavärähtestä sähkösaastetta kuten satelliittien, GPS:n, ja matkapuhelimien säteilyn. Koko DIN A4 + kolme outlettia kooltaan n. A6, hinta 350,00 euroa.

Aqua Crystal

Veden energeettinen puhdistus ja energetisointi! Kaikkia asunnon tai talon vesijohtoja käytetään häiritsevän säteilyn kuten esim. kännykkämastoista peräisin  olevan säteilyn neutralisointiin mikropyörteiden avulla, joissa on nollapistekenttiä.  Koko on DIN A4 + kolme outlettia kooltaan n. A6, hinta 350,00 euroa.

E-smogin harmonisoija

Harmonisoi bioenergiasysteemin reaktion matalien taajuuksien sähkömagneettisiin kenttiin joita tuottavat esim. laitteet, joissa on teho- tai virtalähde, TV, sähköjohdot ja moottorit. Lisää voimapaikkalaatuja! Pieni pyöreä tarra, hinta 20,00 euroa.

Kännykkä & WiFi-harmonisoija

Feng shui´ta mukaan! Harmonisoi bioenergeettisen systeemin reaktion  matkapuhelimien, bluetoothin, WIFin ja langattomien puhelimien sähkö-magneettisiin kenttiin. Lisää voimapaikkalaatuja! Pieni pyöreä tarra, hinta 20,00 euroa.

Veden optimoija

Feng shui´ta mukaan! Energetisoi vesi, juomat ja ruoat matkan päällä tai  kotona. Hyvä herkälle ruoansulatukselle. Eron maussa huomaa 2 sekunnissa!

Vesi virittäytyy raikkaan lähdenveden laatuun ja biosaatavuus optimoidaan kullekin käyttäjälle ihanteelliseksi. Samanaikaisesti vesi saatetaan intensiiviseen resonanssiin muiden juoman ainesosien kuten esim. kahvin kanssa, mikä parantaa lisäksi makua. Vahingolliset värähtelyt neutralisoidaan asettamalla niiden ja niiden kantoaineiden biosaatavuus alimmalle mahdolliselle tasolle. Koko on noin 12 cm x 12 cm, hinta on 50,00 euroa. 

Biofotoni energetisoija

Valoravintoa, erittäin terveellistä!  Energetisoi ruoat, juomat, esineet, kasvit, ihmiset. Voima ja motivaatio seurata elämänpolkua vahvistuvat. Matalamman värähtelyn negatiivinen vaikutus on paljon pienempi. Biofotoni energetisoija ultra DIN A4 -työkalussa on aktivoivan energetisoiva puoli ja rauhoittavan energetisoiva puoli ja se maksaa 80,00 euroa. Biofotoni megaenergetisoija DIN A3 maksaa 150,00 euroa. 

Harmonisoija

Harmonisoija tasapainottaa ihmisen aurakentät pikimmiten hänen fyysisen kehonsa kanssa. Parempi maadoitus, keskittymiskyky, ihanteellinen erityisherkille lapsille! Auramme on kuin meidän „energeettinen ihomme“. Koko DIN A4, hinta 50,00 euroa. 

Personal Privacy Protector - henkilökohtainen yksityisyyden suojaaja

Feng shui´ta mukaan! Energeettinen suoja kotona ja matkoilla.  PPP auttaa kehittämään terveet rajat. Ihanteellinen erittäin herkille lapsille, nuorille ja aikuisille! Vahvistaa henkilökohtaista auraa feng shui- ja sosiaalisia ongelmia vastaan. Luo tilan henkilökohtaiselle kehitykselle, inspiraatiolle, meditaatiolle, unelle ja keskipisteen löytämiselle. Koko on DIN A4 + 1 outlet n. 8 x 8 cm, hinta on 80,00 euroa. 

Suojelusenkelityökalu

Yhteys henkioppaisiin, johdatus, intuitio. Henkisesti lahjakkaille lapsille ja aikuisille! Suojelusenkelityökalu vakauttaa auraa, tukee kuonanpoistoa ja irrottautumista ihmisistä, jotka käyttävät toisia hyväkseen. Koko on DIN A4 + 4 vuorikristallia, hinta on 80,00 euroa. Vuorikristallit eivät sisälly hintaan. 

Astrologiset yantrat

Aseta kohokohtia feng shui´ssa! Olipa sitten kyseessä Mars, Venus, Aurinko, Kuu, Saturnus, Jupiter, Merkurius tai jokin muu planeetta: kaikilla työkaluilla on hyvin erityisiä värähtelyjä annettavanaan, joita ne kantavat tilaan, minkä vuoksi valinta kannattaa tehdä huolella. Neuvon mielelläni! Koko DIN A4, hinta 50,00 euroa per työkalu. 

Kuinka voimme auttaa?

Selvä!

Kiitos ilmoittautumisestasi.

Jos ilmoittauduit maksulliseen tapahtumaan, saat siitä laskun sähköpostiisi. Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, otathan minuun yhteyttä sähköpostilla.

Sinun,

Rija

Alles klar!

Danke für Deine Anmeldung.

Bei kostenpflichtigen Events erhältst Du eine Rechnung per Email. Solltest Du Hilfe benötigen oder Fragen haben, sende mir gerne eine Email.

Dein

Dan Mor